Gandesc altfel

Imi pasa de tot ce se intampla in jurul meu si nu pot ramane impasibila, atat timp cat vad lucrurile altfel, gandesc altfel decat politicienii de acum care pun interesele cetatenilor in slujba lor, sfidand legile firii.

Nu sunt politician, nu stiu sa fac politica, dar intentionez sa candidez la Camera deputatilor in aceasta toamna. De ce?

Nimic mai simplu: in opinia mea politica de dragul politicii este pierdere de timp, dar munca in slujba cetateanului iti poate aduce mari satisfactii…asta e politica pe care stiu si vreau sa o fac. Ce satisfactii mai mari poate avea cineva decat sa vada fetele zambitoare ale celor la fericirea, linistea, siguranta carora a contribuit?

Tinerii de toate varstele vor fi cei pentru care voi munci daca voi ajunge deputat, …si tot pentru ei voi continua sa gandesc daca sortii si voturile nu imi vor surade.

Nu imi propun lucruri foarte mari pentru ca sigur nu voi putea muta muntii, dar sunt la fel de sigura ca microfonul Camerei Deputatilor ar putea auzi de la mine toate acele lucruri care trebuie sa se stie, pe care avem dreptul si obligatia morala sa le spunem, iar cine are urechi…poate le aude.

Legi morale, care sa stopeze si sa previna abuzurile, coruptia de orice fel. Acestea sunt reperele pe care mi le-am fixat.

Ce credeti? e bine ce fac?

Va invit pe voi, consilierii mei virtuali, sa ma ajutati sa iau decizia corecta.

Advertisements

One thought on “Gandesc altfel

  1. Din punctul meu de vedere decizia de a candida dovedeste dorinta dumneavoastra de a va implica in problemele noastre, ale celor din invatamantul preuniversitar. Sigur ca avem si noi nevoie de cineva “acolo sus”, care sa aduca inapoi tuturor cadrelor didactice acele lucruri pentru care, cu ceva ani in urma, am optat pentru aceasta profesie, respectiv, demnitate, mandria de a fi profesor, respectul elevilor care nu mai dau doi bani pe noi.
    Ma intreb oare cand si cum s-a intamplat de am ajuns noi ultima categorie sociala? De ce trebuie sa ne fie acum rusine ca suntem profesori? Oare nu cumva ne vindem cunostintele prea ieftin?
    Mult succes, doamna Petrescu!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s