Magnetismul contagios

Sunt oameni care poarta cu ei o energie aparte. Imi place sa cred ca sursa acestei energii este intotdeauna intalnirea dintre gandirea clara si simtirea curata. Aceasta credinta mi s-a reconfirmat duminica, 16 noiembrie, cand, sosit in vizita la Constanta, Theodor Stolojan a poposit si la Gradinita din km 4 – 5, unde se intampla o intalnire de joaca, copiii si parintii lor.

Iubesc portocaliul, este culoarea care pentru mine reprezinta vitalitatea si optimismul vietii. De aceea, ne-am adunat acolo pentru un concurs de desene cu creta portocalie si pentru multe alte bucurii portocalii.

Vizita viitorului prim-ministru a fost un semn bun, o speranta pentru noi toti cei care ne aflam acolo, ca Romania va intra pe maini bune si ca in curand vom avea gradinite si scoli ca in Europa, parcuri si locuri de relaxare, sisteme de educatie care sa valorifice potentialul si vocatia tinerilor, ca vom trai decent si vom simti ca suntem respectati si protejati de statul caruia ii platim impozite si taxe, caruia ii dedicam ani de studiu, energia noastra de oameni tineri si experienta noastra de oameni maturi si, mai apoi, varstnici.

Vibratia care s-a generat la vizita in Constanta a vice-presedintelui PD-L, dl. Theodor Stolojan, viitorul prim-ministru al Romaniei, mi-a confirmat convingerea ca unii oameni poarta cu ei un magnetism emblematic pentru sansa de a pune lucrurile in miscare.

Theodor Stolojan a stat de vorba cu oamenii, a daruit copiilor mici atentii si i-a incredintat pe cei care se gandesc la viitorul copiilor lor ca programul anti-criza, care completeaza programul de guvernare al PD-L, are solutii pentru Romania: pentru copiii ei, pentru parintii si bunicii lor, pentru economia si politica tarii, pentru un loc demn al Romaniei pe harta Europei.

Am simtit cu totii forta competentei si a seriozitatii pe care o degaja o persoana puternica si echilibrata ca Theodor Stolojan, omul care reprezinta sansa Romaniei de fi condusa de un guvern care sa tina cu cetateanul. Sunt fericita si onorata sa am suportul lui Theodor Stolojan!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s